Ketering M&M zalogajčić

Sveže, zdrave i ukusne obroke koji se svakodnevno pripremaju za naše mališane u kuhinji Predškolske ustanove “Dečiji svet”, možemo ponuditi i putem keteringa “M&M zalogajčić” svima koji su zainteresovani za takvu vrstu usluge.

“M&M zalogajčić” posluje od 2010. godine, ali smo, kao mlado i perspektivno preduzeće, uspeli da zauzmemo značajno mesto među ketering firmama u Srbiji, zahvaljujući našim kvalitetnim i, iznad svega, zdravim obrocima.

Osnovna delatnost keteringa “Ketering M&M zalogajčić” podrazumeva proizvodnju toplih obroka, suvih obroka, pekarsko-poslastičarskih proizvoda i distribuciju istih do naših potrošača.

Sve namirnice skladište se i prerađuju pomoću najsavremenije opreme i tehnologije. Priprema hrane se vrši na visokom higijenskom nivou i strogo kontroliše od strane Centra za ispitivanje namirnica. O kvalitetu proizvoda brine se stručni tim tehnologa i nutricionista.

Mi vam nudimo automatski zapakovane i dozirane obroke koje čine: glavno jelo, prilog, salata, hleb i kolač, ili glavno jelo, supa, prilog, salata i kolač, ili glavno jelo, salata, hleb. Hrana se pakuje u polipropilenske posude, a zatvara polietilenskom folijom, vakumiranjem. Na ovaj način smanjuje se mogućnost kontaminacije hrane. Uz svaki obrok dobijate pribor za jelo i opremu za uklanjanje ostataka hrane.

Vodimo računa o kvalitetu svake namirnice i obroka, kao i o kvalitetu poslovanja uopšte, što dokazuje posedovanje HACCP-a i poštovanje ISO standarda.

Ketering M&M zalogajčić” nalazi se u Ul. Braće Jerković 112b, a broj telefona na koji nas možete kontaktirati je 060/6408801 (osoba za kontakt je gospodin Branko Cicović Nikolić).