Privatna predškolska ustanova

“Dečiji svet”

 

Privatna predškolska ustanova “Dečiji svet” počela je sa radom davne 2003. godine. I danas kao i tada, namera naše ustanove je da se uz međusobno dobar kontakt porodice i vrtića, dete razvija u stabilnu individuu, voljenu i podržavanu, sposobnu, komunikativnu, kreativnu i maštovitu.

DELATNOSTI VRTIĆA “DEČIJI SVET”

  • Celodnevni boravak
  • Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta
  • Nega i zaštita dece predškolskog uzrasta
  • Fakultativne aktivnosti (veronauka, glumilište, nastava engleskog jezika, ples, zdrava ishrana).
  • Rođendanske proslave
  • Izleti, zimovanja, letovanja, jesenovanja
  • Priprema za polazak u školu
  • Deca imaju pravo na subvencije.

Grupe su struktuirane po uzrastu. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada.

 

ZDRAVLJE, PRE SVEGA

U interesu naših korisnika ostvarujemo izuzetnu saradnju sa pedijatrom koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi nas posećuju i stomatolog, logoped, pedagog i psiholog koji svi zajedno brinu o zdravlju mališana.

S obzirom na to da je pravilna ishrana preduslov zdravlja, deci su obezbeđena četiri obroka: doručak, ručak i dve užine. Prilikom planiranja ishrane dijetetičar – nutricionista vodi računa o raznovrsnosti ishrane i kroz aktivnosti o zdravoj hrani pomaže deci u korekciji loših navika.

Naš cilj je da ih pripremimo ne samo za školu, već i za život, da izrastu u kvalitetne ljude, a dugogodišnje iskustvo nam pokazuje da u tome i uspevamo.

ONO PO ČEMU SMO JEDINSTVENI

Za roditelje je napravljen i sajt gde mogu da se upute o sadržaju mesečnog i nedeljnog programa aktivnosti, nedeljnom jelovniku kao i o svemu onome što bi mogli da vežbaju sa detetom kod kuće. Svakoga dana u određeno vreme roditelji sa svog radnog mesta, kuće ili inostranstva mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, da li se igra, šta uči.

 

STRUKTURIRANJE VASPITNO OBRAZOVNIH GRUPA

Grupe su strukturirane po uzrastu od 1-2 godine, od 2-3 godine, od 3-4 godine, od 4-5 godina, od 5-6 godina. Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada.