STRUČNI TIM

PU “Dečiji svet”

Vesna Maraš

Direktor

Rođena je 08.07.1963. u Beogradu. Srednju školu i Višu pedagošku završila u Beogradu, diplomirala sa ocenom 10. Upisala za Pedagoga na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Ima 33 godine radnog iskustva u struci i 15 godina kako ima firmu „Dečiji Svet“. Ona je među prvima uvodila novitete u svojim vrtićima i dan danas sledi taj trend, kako bi uspeh bio zagarantovan. Majka je troje dece Marka, Mirka i Milice.

Sanja Topolovački

Sestra - Vaspitač

Rođena je 3. januara 1985. u Beogradu. Nakon završetka srednje medicinske škole „Beograd“, smer pedijatrijska sestra, zaposlila se u naš vrtić i tu je dugi niz godina, radeći sa decom uzrasne grupe 1-3 godine. Dugogodišnje iskustvo, rad sa odličnim mentorima, stalno zalaganje i zalaganje i ogromna ljubav koju svakodnevno pruža deci doveli su je do toga da je rukovodilac ogranka „Zvezdice“. Sanja je majka dva sina Branka i Andrije.

Jovana Stepanović

Sestra - Vaspitač

Rodjena je 21.12.1990. u Beogradu. Završila je srednju Medicinsku školu u Beogradu, smer Medicinska sestra-vaspitač.
Deo kolektiva „Dečijeg Sveta“ je dugi niz godine, gde je kao mladi početnik proširivala svoje znanje vezano za negu i vaspitno obrazovni rad dece ranog uzrasta. Svoje radnog iskustva iskoristila je da obogatila svoje znanje kroz seminare i razne aktivnosti sa decom. Njeno napredovanje, zalaganje i dugogodišnje iskustvo doveli su do toga da postane šef objekta ‚‚Sunce‚‚.

Tamara Pavlović

Sestra vaspitač

Rođena je 05.06.1996 godine u Beogradu. Završila je srednju medicinsku školu „Dositej Obradović“. 2018 započela je školovanje u Vršcu na Visokoj školi za vaspitače „Mihailo Polov“. Njeno zalaganje i ljubav prema poslu kojim se bavi su razlog što je danas rukovodilac objekta „Duga“

Dijana Radulovic

Sestra - Vaspitač

Rodjena je 22.09.1989. u Valjevu. Srednju Medicinsku skolu zavrsila u Beogradu, smer Medicinska sestra- vaspitač. Rad sa decom u grupi od 1 do 3 godine podrazumeva vaspitno obrazovnu ulogu i negu zdravlja dece. Svoju ljubav prema deci i svom poslu svakodnevno prenosi na malisane i podstice pozitivne radne navike u ranom uzrastu, kao i navike o higijeni, medjusobnoj toleranciji i kolektivnoj svesti.

Milica Spiridonović

Vaspitač

Rođena je 12.11.1991 godine u Nišu,gde je završila srednju Ekonomsku školu. Završila je Visoku školu za vaspitače u Aleksincu. Milica je kreativna,a svoju kreativnost ispoljava u svakodnevnom radu sa decom.

Zorica Jovanović

Vaspitač

Rođena je u Čačku 09.01.1987 godine. Završila je srednju Medicinsku školu u Čačku smer medicinska sestra tehničar i Medicinsku školu u Užicu smer sestra vaspitač. Visoko obrazovanje je stekla u Sremskoj Mitrovici, na Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače. Zorica je jedna jako vredna i odgovorna osoba.

Katarina Živanović

Vaspitač

Rodjena je 30.08.1982. u Kraljevu. Završila srednju ekonomsku školu u Trsteniku, zatim Višu školu za obrazovanje vaspitača u Kruševcu. Katarina je jako posvećena deci, vredna je i jako kreativna.

Marija Simić

Medicinska sestra-vaspitač

Rodjena je 02.10.1992. God u Beogradu. Diplomirala je na Tehnološkom fakultetu, završila Medicinsku školu ``Hipokrat`` u Novom Sadu. Marija ima bogato radno iskustvo. Veoma je odgovorna, kreativna i predana poslu.

Bojana Božović

Vaspitač

Rodjena je 13.04.1986. U Bačkoj Topoli. Diplomirala je na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača u Subotici. Moto joj je ``Dobro misli, dobro radi i dobrom se nadaj``. Kreativna je i spremna na saradnju, voli rad sa decom i da im pomaže da razvijaju svoje talente.