SARADNICI

PU “Dečiji svet”

 

Imamo saradnike za muzičko, balet, sportić, razvigor i engleski jezik. Ove saradnike angažovali smo iz edukativnog centra Balkan Culture Heritage (BCH). Edukativni centar BCH i Kids Learning System su osnovani za edukaciju mladih i posebno je specijalizovan za saradnju sa vrtićima i edukaciju dece najmlađeg uzrasta.

Sa decom se radi dinamično, svaka radionica prilagođena je uzrastu gde se razvijaju brojne kompetencije. Svi predavači su mladi, visoko obrazovani sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Za više informacija možete posetiti njihov sajt balkanch.com

PSIHOLOG

Stevan Radojević


 

Rođen je 06.12.1940 godine.Završio je srednju Učiteljsku školu, diplomirao na Filozofskom fakultetu- psihologiju, a magistrirao na Političkim naukama. Ima bogato radno iskustvo : Psiholog, Učitelj, Predsednik opštine, Sekretar, bio je predsednik društva sociologa,… Svoje stečeno znanje i bogato radno iskustvo rado sprovodi u praksi.

DIJETETIČAR NUTRICIONISTA

Snežana Novičić


 

SnezanaNovicic

Rođena je 1954. godine u Velikoj Plani. Diplomirala na Višoj pedagoškoj školi za ekonomiku domaćinstva, odsek nutricionista, 1974. godine. Jedan od autora knjige „Ishrana u predškolskim ustanovama“. Radi kao stručni saradnik u RJ Predškolske ustanove. Radila na projektu „Zdrava ishrana“ i „Buđenje ekonomske svesti kroz živi svet iz hrane biljnog i životinjskog porekla“.

SPORTIĆ

Bojan Mihajlov


 

Rodjen je 30.04.1993. u Beogradu. Ima bogato radno iskustvo, uživa u radu sa decom i trudi se da im što bolje prenese znanje. Od 2016. Godine je zvanično postao trener i instruktor.

ENGLESKI

Marija


 

Isključivo se bavi predavanjem engleskog jezika u vrtićima. Veoma je posvećena i marljiva, svoje stečeno znanje rado prenosi mališanima.

MUZIČKO

/


 

/

BALET

Duo Balet


 

Duo Balet je škola baleta koja postoji od 2019. godine i koja radi na četiri lokacije i ima saradnju sa preko 10 vrtića. Časovi baleta u najranijem uzrastu idealna su aktivnost koja na zabavan i kreativan način podstiče pravilan razvoj tela i uma dece.

Na časovima baleta sa decom radimo vežbe za jačanje mišića, korekciju stopala, razvoj ravnoteže i motorike tela. Kod dece razvijamo osećaj za ritam i muzikalnost kao i kreativno lično izražavanje.