SARADNICI

PU “Dečiji svet”

 

Imamo saradnike za muzičko, balet, aikido, razvigor i engleski jezik. Ove saradnike angažovali smo iz edukativnog centra Balkan Culture Heritage (BCH). Edukativni centar BCH i Kids Learning System su osnovani za edukaciju mladih i posebno je specijalizovan za saradnju sa vrtićima i edukaciju dece najmlađeg uzrasta.

Sa decom se radi dinamično, svaka radionica prilagođena je uzrastu gde se razvijaju brojne kompetencije. Svi predavači su mladi, visoko obrazovani sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Za više informacija možete posetiti njihov sajt balkanch.com

PSIHOLOG

Stevan Radojević


 

Rođen je 06.12.1940 godine.Završio je srednju Učiteljsku školu, diplomirao na Filozofskom fakultetu- psihologiju, a magistrirao na Političkim naukama. Ima bogato radno iskustvo : Psiholog, Učitelj, Predsednik opštine, Sekretar, bio je predsednik društva sociologa,… Svoje stečeno znanje i bogato radno iskustvo rado sprovodi u praksi.

VERONAUKA

Ana Marijanović


 

AnaMarijanovic

Rođena je 1974. godine u Beogradu. Osnovnu školu i Prirodno–matematičku gimnaziju završila u Beogradu kao i Bogoslovski Fakultet Srpske Pravoslavne Crkve sa prosečnom ocenom 9. Trenutno je na magistarskim studijama Bogoslovsko – filozofski smer. Od 2000. godine radi kao predavač u predškolskim ustanovama i Osnovnoj školi kao profesor veronauke.

DIJETETIČAR NUTRICIONISTA

Snežana Novičić


 

SnezanaNovicic

Rođena je 1954. godine u Velikoj Plani. Diplomirala na Višoj pedagoškoj školi za ekonomiku domaćinstva, odsek nutricionista, 1974. godine. Jedan od autora knjige „Ishrana u predškolskim ustanovama“. Radi kao stručni saradnik u RJ Predškolske ustanove. Radila na projektu „Zdrava ishrana“ i „Buđenje ekonomske svesti kroz živi svet iz hrane biljnog i životinjskog porekla“.

TEAKWONDO

Marko Jovanović


 

Rodjen 12.02.1991. U Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a kasnije i Ekonomski fakultet. Radi kao trener u PU i TK “Azija”. “Ljubav prema teakwondo-u rodila se još u vrtiću, u mojoj 6-oj godini. Od tada, pa sve do danas ulagao sam i ulažem u svoje veštine i znanje. O mojim uspesima govore mnoge medalje na Evropskim, Regionalnim i Državnim prvenstvima” kaže Marko.

AIKIDO

Bojan Mihajlov


 

Rodjen je 30.04.1993. u Beogradu. Ima bogato radno iskustvo, uživa u radu sa decom i trudi se da im što bolje prenese znanje. Od 2016. Godine je zvanično postao trener i instruktor.

ENGLESKI

Sanja Vekić


 

Rodjena je 03.08.1981 god. U Beogradu. Od 2019 se isključivo bavi predavanjem engleskog jezika u vrtićima. Veoma je posvećena i marljiva, svoje stečeno znanje rado prenosi mališanima.

FOLKLOR

Nemanja Maksimović


 

Rodjen je 30.07.1997.Ljubav prema muzici i igri je preovladala pa je Nemanja profesionalno počeo da se bavi folklorom, a tu ljubav sada i deci prenosi. Član je KUD “Batajnica”.