SARADNICI

PU “Dečiji svet”

 

Imamo saradnike za muzičko, balet, aikido, razvigor i engleski jezik. Ove saradnike angažovali smo iz edukativnog centra Balkan Culture Heritage (BCH). Edukativni centar BCH i Kids Learning System su osnovani za edukaciju mladih i posebno je specijalizovan za saradnju sa vrtićima i edukaciju dece najmlađeg uzrasta.

Sa decom se radi dinamično, svaka radionica prilagođena je uzrastu gde se razvijaju brojne kompetencije. Svi predavači su mladi, visoko obrazovani sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Za više informacija možete posetiti njihov sajt balkanch.com

PSIHOLOG

Stevan Radojević


 

Rođen je 06.12.1940 godine.Završio je srednju Učiteljsku školu, diplomirao na Filozofskom fakultetu- psihologiju, a magistrirao na Političkim naukama. Ima bogato radno iskustvo : Psiholog, Učitelj, Predsednik opštine, Sekretar, bio je predsednik društva sociologa,… Svoje stečeno znanje i bogato radno iskustvo rado sprovodi u praksi.

VERONAUKA

Ana Marijanović


 

AnaMarijanovic

Rođena je 1974. godine u Beogradu. Osnovnu školu i Prirodno–matematičku gimnaziju završila u Beogradu kao i Bogoslovski Fakultet Srpske Pravoslavne Crkve sa prosečnom ocenom 9. Trenutno je na magistarskim studijama Bogoslovsko – filozofski smer. Od 2000. godine radi kao predavač u predškolskim ustanovama i Osnovnoj školi kao profesor veronauke.

DIJETETIČAR NUTRICIONISTA

Snežana Novičić


 

SnezanaNovicic

Rođena je 1954. godine u Velikoj Plani. Diplomirala na Višoj pedagoškoj školi za ekonomiku domaćinstva, odsek nutricionista, 1974. godine. Jedan od autora knjige „Ishrana u predškolskim ustanovama“. Radi kao stručni saradnik u RJ Predškolske ustanove. Radila na projektu „Zdrava ishrana“ i „Buđenje ekonomske svesti kroz živi svet iz hrane biljnog i životinjskog porekla“.