SARADNICI

DIJANA ANDRIJEVIĆ – SAMOPOŠTOVANJE

Rođena 03.08.1987.god.u Skoplju. Diplomirala osnovne akademske studije na Učiteljskom fakultetu u Leposaviću, gde je na istom i masterirala sa visokim prosekom.

Kao saradnik za samopoštovanje, radi sa decom školskog i predškolskog uzrasta, obavlja sveobuhvatnu pripremu za školu kroz bonton, uvažavanje drugih, razvoja pozitivne slike o sebi, kao i pojma o sebi.

Neguje kreativnost i pozitivno stvaralaštvo kod dece uz odgovarajuća didaktička sredstva: skice, prikaze i multimedije.

ANA MARIJANOVIĆ – VERONAUKA AnaMarijanovic

Rođena je 1974. godine u Beogradu. Osnovnu školu i Prirodno–matematičku gimnaziju završila u Beogradu kao i Bogoslovski Fakultet Srpske Pravoslavne Crkve sa prosečnom ocenom 9. Trenutno je na magistarskim studijama Bogoslovsko – filozofski smer. Od 2000. godine radi kao predavač u predškolskim ustanovama i Osnovnoj školi kao profesor veronauke.

SNEŽANA NOVIČIĆ – DIJETETIČAR NUTRICIONISTASnezanaNovicic

Rođena je 1954. godine u Velikoj Plani. Diplomirala na Višoj pedagoškoj školi za ekonomiku domaćinstva, odsek nutricionista, 1974. godine. Jedan od autora knjige „Ishrana u predškolskim ustanovama“. Radi kao stručni saradnik u RJ Predškolske ustanove. Radila na projektu „Zdrava ishrana“ i „Buđenje ekonomske svesti kroz živi svet iz hrane biljnog i životinjskog porekla“.

MARIJA ILIĆ – STRUČNI SARADNIK PEDAGOG

Rođena 04.08.1984. godine. 2011. godine diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odsek pedagogija, 2016. godine položila ispit za licencu. Svoje radno iskustvo je sticala kroz mnogobrojne seminare, kao i u praksi kroz rad sa decom. Radila je 2 godine kao stručni saradnik-pedagog u medicinskoj školi, a od 2015. godine je stručni saradnik-pedagog u „Dečijem Svetu“.

BRANISLAV BRANKO MILENKOVIĆ – KARATE

Rođen 22.04.1963. godine u Beogradu. Završio Fakultet za sport i turizam 2012. godine sa zvanjem Dip. Trener karatea, kao i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 2017. godine sa zvanjem Dip. Profesor fizičkog vaspitanja. Trenerskim radom se bavi od 1996. godine. Nosilac je crnog pojasa 3 dan. U „Dečijem Svetu „ je od 2015. godine.

DANIJELA POPOVIĆ – ENGLESKI JEZIK

Rođena 03.04.1986. godine u Smederevskoj Palanci. 2010. godine završila Filološki fakultet u Beogradu, engleski jezik, a 2011. godine završila master. Radila je 4 godine u dečijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“, sada radi u srednjim školama kao profesor engleskog jezika, u „Dečijem Svetu“ od 2016. godine radi kao stručni saradnik engleskog jezika.

MARIJA SPASOVIĆ – FIZIČKO VASPITANJE

Rođena 19.10.1986. godine u Beogradu. Srednju ekonomsku školu (2005.) i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje (2012.) završila u Beogradu, smer fizičko vaspitanje. Master studije završila na Fakultetu za sport i fizičko vapitanje 2017. godine. Svoje znanje je sticala i proširivala kroz rad sa studentima kao demonstratora na fakultetu, na predmetu plesovi (1 godina), kao asistent i pomoćni trener u klubu Realnog Aikida „Uča“ (5 godina), kao animator dečijih rođendana (3 godina), kao animator letovanja i zimovanja, drzala je sportiko u privatnom vrtiću „Đurđevak“ (1 godinu) i godinu dana radila u OŠ kao profesor fizičkog vaspitanja u okviru programa stručne prakse, čime je stekla pravo na polaganje licence
za profesora fizičkog vaspitanja. Od 2016. godine je deo tima stručnih saradnika „Dečijeg Sveta“

IVANA RADIĆ – LOGOPED

Rođena 21.10.1965. god. u Leskovcu. Završila srednju medicinsku školu i 1992. godine diplomirala na Defektološkom fakultetu (odsek logopedija) Univerziteta u Beogradu. Položen stručni ispit. Dugogodišnji i aktivni član Udruženja logopeda Srbije. Poseduje desetogodišnje iskustvo u radu sa decom, kako na polju preventive, tako i u tretmanu dece sa govornim problemima.